top of page

Diensten

Olijke Vriendjes biedt meerdere diensten aan zodat wij een oplossing kunnen bieden die bij jouw hond past.

* Individuele wandeling

* Roedel wandeling

* Training

Individuele wandeling

 

Individuele wandeling = een half uur een VIP behandeling voor je hond

 

Antonie verzorgt alle individuele wandelingen. Door zijn natuurlijke rust voelen angstige en onzekere dieren zich snel bij hem op hun gemak. Ook reactieve honden of honden die gevoelig zijn voor prikkels zijn daardoor helemaal bij Antonie op hun plek. Individuele wandelingen duren ongeveer een half uur en vinden plaats in de directe omgeving van je woning. Je hond wordt dus niet door ons vervoerd.

 

Antonie: “Ik ben altijd weer dankbaar als een hond besluit mij te vertrouwen. Geweldig om de ontwikkeling te zien van angstige of onzekere hond. Van vluchtgedrag bij een eerste keer tot een vrolijke blaf en een mooie ontspannen brede kwispel na een paar weken.”

 

Wil je meer weten over Antonie?

 

Wist je dat:

  • Antonie de training zoals jij die afgesproken hebt met je gedragsdeskundige of hondenschool kan voortzetten tijdens de wandeling. Zo blijft het ontwikkelingsniveau van je hond gewaarborgd.

Individueel
20220923124753 Website - Individuele uitlaat _ Sliedrecht (NL).jpg
20220923140526 Website - Individuele uitlaat _ Papendrecht (NL).jpg

Roedel wandeling

 

Roedel wandeling = een uur speel plezier

 

Onze roedel uitstapjes worden verzorgd door Sandra.


Voor uitstapjes in de roedel wordt je hond opgehaald met de bus van Olijke Vriendjes. Deze is speciaal in gericht voor het transport van honden. Een roedel wandeling duurt ongeveer een uur. Omdat er nog andere honden opgehaald worden, kan je hond 2 tot 3 uur van huis zijn.


Het gebeurd wel eens dat een hond een uitstapje in de roedel niet prettig vindt. Omdat er bijvoorbeeld teveel prikkels zijn, een hond wagenziek wordt in de bus of karakters in de roedel niet klikken. Wanneer dit het geval is, zullen wij in overleg met jou zoeken naar een oplossing waar jouw hond weer gelukkig van wordt.


Sandra: “Ik kan uren kijken naar de harmonie in een roedel wolven. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik natuurlijk gedrag in mijn roedels heel belangrijk vind. Om de stabiliteit en de veiligheid in de roedels te garanderen worden deze met zorg samengesteld. Het is ook de reden dat bepaalde honden niet toegelaten worden in de roedels.”

Wil je meer weten over Sandra?

 

Wist je dat:

 

  • Je altijd in de bus mag kijken;

  • Olijke Vriendjes beschikt over een zeer goed omheind eigen terrein.

Roedel
20220923105840 Website - Roedel uitlaat _ Papendrecht (NL).jpg
20220923101522 Website - Roedel uitlaat _ Papendrecht (NL).jpg

Training

Training = kleine groepen zodat er alle aandacht is voor jou en jouw hond

 

Een mooie stabiele band tussen mens en hond, daar streven we naar!

  • In een groepje van 3, zodat wij maatwerk voor u en uw hond kunnen garanderen

OF

  • Privé training (waarbij je partner de training actief mag bijwonen)

 

Sandra: “Ik word helemaal blij als ik op straat een persoon zie die een mega goede connectie heeft met zijn / haar hond. Daar ben ik dan zo enthousiast over dat ik mensen meteen complimenteer. Ik vind het waanzinnig leuk om mensen te helpen om ook zo’n goede band met hun hond te ontwikkelen.”


Momenteel zijn wij druk bezig de cursussen vorm te geven, in het voorjaar van 2023 verwachten wij hier meer duidelijkheid over te geven. Wilt u graag op de hoogte blijven, maak dan gebruik van ons contactformulier.

Training
bottom of page