Voorstellen

 

Sandra
Al van kind af aan is Sandra stapelgek op dieren. Speciaal paarden, honden en de mysterieuze wolf hadden al vroeg haar interesse.

Lange tijd werkte zij in Rotterdam als vrijwilliger bij de dierenambulance. Als hulpverlener met een gedegen EHBO opleiding en als chauffeur. Tevens heeft Sandra les gegeven aan diverse hondenscholen, ook nam zij het examen af van menige hond en diens zenuwachtige begeleider.

Na jarenlang voor Justitie gewerkt te hebben, realiseerde zij in 2011 haar droom om met honden te werken. Olijke Vriendjes is sinds de oprichting een begrip in de regio.

 

Antonie
Antonie heeft van nature een bepaalde rust over zich waardoor veel dieren zich snel op hun gemak voelen bij hem.

Hij vindt het heerlijk om één op één te lopen met uw hond en uw vriendje de aandacht te geven die hij/zij nodig heeft. Zijn rust en geduld gebruikt hij graag om te werken met angstige en/of onzekere honden. Indien gewenst kan Antonie tijdens de wandeling uw specifieke training voortzetten.

 

Opleidingen

Zowel Sandra als Antonie hebben opleidingen gevolgd aan o.a. de Gaus Academie. Ook volgen zij regelmatig cursussen, workshops, lezingen en seminars om hun kennis zo up-to-date mogelijk te houden. Alle opgedane kennis wordt aangewend om u en uw hond zo goed mogelijk bij te staan.