Training

 

Olijke Vriendjes biedt vaste klanten van de uitlaatservice (zowel roedel als individueel) de mogelijkheid om training met uw hond te volgen via een uniek concept: 

 

  • Maatwerk voor u en uw hond, zodat de training altijd toegespitst is op u en uw hond; 

  • Altijd privé training, waarbij uw partner de training actief mag bijwonen; 

  • Op onze volledig omheinde locatie of bij u in de buurt (uitsluitend Sliedrecht en Papendrecht); 

  • Op een dag en tijdstip in overleg; 

  • In het aantal trainingsmomenten dat u en uw hond nodig hebben. 

Wij kunnen u helpen met de basistraining van uw hond zoals zit, af, rustig aan de lijn lopen, hier komen, zit en blijf, af en blijf. Wij kunnen u ook helpen met specifieke trainingsdoelen. Wat voor de ene hond en eigenaar werkt, kan voor de ander helemaal niet werken. Dat vraagt om out of the box denken, dat is soms best lastig zijn maar we komen bijna altijd tot een goede oplossing. 

 

Een training duurt ongeveer 45 minuten, maar ook hier wordt maatwerk geleverd. Voor de eerste training zal telefonisch contact plaats vinden waarin u kunt aan geven wat uw wensen met betrekking tot de training zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om gedurende de training uw wensen bij te stellen.

  

Let op, wij zijn geen gediplomeerd trainer / gedragsdeskundige, ook geen hondenschool. Voor de uitlaatservice volgen wij veel opleidingen, waarbij ook veel aandacht besteed wordt aan hondentraining en door ons dagelijkse werk met honden weten wij hoe we honden dingen aan kunnen leren en hoe wij mensen hierin kunnen helpen.