Roedel

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

 

LET OP: Voor de roedel hebben wij momenteel een aanname stop van reuen die niet of chemisch gecastreerd zijn. Wilt u toch dat wij uw niet of chemisch gecastreerde reu uitlaten, vraag dan naar de mogelijkheden van een individuele uitlaat.

 

 

 

Waarom een uitlaatservice? Er zijn diverse redenen te bedenken waarom mensen er voor kiezen hun hond met een uitlaatservice mee laten gaan:

  • werk

  • zwanger of net bevallen

  • ziekte

  • ouderdom

  • socialisatie van uw hond

 

Uw hond wordt opgehaald voor de ochtend- of de middagwandeling en op een veilige manier in de bus vervoerd naar het goed omheinde eigen terrein. De honden kunnen hier een uur lang naar hartenlust spelen en ravotten!

Tijdens de uitlaat loopt uw hond los, tenzij dit anders met u afgesproken is. Uw hond draagt een goed passende halsband of tuig.

Indien gewenst wordt uw hond bij thuiskomst gevoerd.

Loopse teven of zieke dieren worden niet meegenomen in de roedel. Wanneer dit het geval is kunt u gebruik maken van onze individuele uitlaatservice.

Kennismakingsgesprek

Voordat wij uw hond(en) gaan uitlaten, komen wij bij u thuis voor een kennismaking. We spreken dan onder andere over het karakter en gedrag van uw hond, maar ook over gezondheid, dierenarts en verzekeringen. Tijdens dit gesprek vragen wij u naar de entingspapieren van uw hond(en) en worden er een aantal formulieren ingevuld. Tevens heeft u gelegenheid om al uw vragen te stellen.

 

Entingen

Het enten van honden en de frequentie daarvan staat momenteel ter discussie. U kunt uw hond zowel door titerbepaling als jaarlijks door een dierenarts laten enten.

U draagt er zorg voor dat uw hond behandeld is tegen parasieten (vlooien, teken en wormen). U kunt bij uw dierenarts of dierenspeciaalzaak terecht voor meer informatie, zij kunnen u een product adviseren dat geschikt is voor uw hond.